Η Regate Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Sales Management Forum 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου στην OTEAcademy. Πρόκειται για το 8ο σε σειρά συνέδριο το οποίο στοχεύει στην παρουσίαση των πιο σύγχρονων θεωρητικών προσεγγίσεων σχετικά με την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων στον τομέα των πωλήσεων αλλά και την προβολή εφαρμοσμένων πρακτικών & λύσεων από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με τίτλο «Μετά το SFA το χάος;» και εισηγητή τον κ. Γιώργο Μαρκατάτο, επικεφαλής της Regate. Στην παρουσίαση αυτή, θα αναφερθούν εν συντομία οι βέλτιστες πρακτικές στην εγκατάσταση και χρήση συστημάτων αυτοματοποίησης πωλήσεων (SFA Systems), καθώς και συμπληρωματικά εργαλεία και υπηρεσίες που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα πωλήσεων, ώστε να επιφέρει ουσιαστική παραγωγικότητα στους πωλητές του.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.