Η REGATE A.E. ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία Web Presence Acceleration (WPA). Σκοπός της νέας υπηρεσίας μας είναι να εξετάζει την τρέχουσα εικόνα μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο (web presence), να ευαισθητοποιεί τους ενδιαφερόμενους σχετικά με πιθανά  προβλήματα της «online βιτρίνας» τους, να ελέγχει τη συμβατότητα με τα νέα πρότυπα του διαδικτύου και να προτείνει τις κατάλληλες ενέργειες με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της εικόνας αυτής.
Είναι συχνό φαινόμενο οι επιχειρηματίες που επενδύουν σε νέες τεχνολογίες να αμελούν να ανανεώνουν τη βιτρίνα της επιχείρησής τους στο Internet. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι ιστοσελίδες αυτών των σύγχρονων επιχειρήσεων δεν είναι λειτουργικές μέσα από smartphones και tablets, ενώ ταυτόχρονα η χρήση των social media είναι σε εμβρυώδες στάδιο.
Η REGATE προσφέρει δωρεάν στο υφιστάμενο πελατολόγιό της τη δυνατότητα να αξιολογήσει την υπάρχουσα κατάσταση και να προτείνει τις κατάλληλες πράξεις για τη βελτιστοποίηση της εταιρικής εικόνας τους στο Internet.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω Internet, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.