Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε.  Η ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Μούχαλη και δραστηριοποιείται στην αγορά της Μικρής Λιανικής. Με κύκλο εργασιών €21,5 εκ. και πελατολόγιο πάνω από 5.000 σημεία Μικρής Λιανικής, κατέχει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη αγορά. Επίσης, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό 90 ατόμων, στόλο 25 αυτοκινήτων διανομής,  ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και συνεχή ανάπτυξη & εγκατάσταση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, η εταιρεία ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται.

 

Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται στους πωλητές της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Επιπλέον το σύστημα υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαδικασία επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο των ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, μέσω ενός ειδικού interface που διατίθεται στουςsupervisors και επικεφαλής πωλήσεων. Τέλος, όλοι οι χρήστες του συστήματος έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από στατιστικά και άλλες αναφορές πωλήσεων που προσφέρουν τη δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης του πλάνου πωλήσεων.

 

Για τον εξοπλισμό των πωλητών, η Διοίκηση της ALPHA ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. επέλεξε φορητές συσκευές Symbol Motorola ES400, ενώ το BizeGate διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..