Aναγνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και τις προοπτικές ανάπτυξης της REGATE A.E. ο Όμιλος Επιχειρήσεων Θεοδώρου αποφάσισε να εισέλθει δυναμικά στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της REGATE, που εξειδικεύεται, από το 2004 στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων φορητής τεχνολογίας (Enterprise Mobility).

Οι ελληνικές εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν τη μοναδική ικανότητα της REGATE, να αναπτύσσει καινοτομικές λύσεις αυτοματοποίησης ομάδων πωλήσεων (Sales Force Automation), τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (ex-Van), διαχείρισης τεχνικής υποστήριξης (Field Service) και διαχείρισης ιατρικών επισκεπτών (Medical CRM-Reps). Η τεχνολογική υπεροχή των λύσεων, η τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου και η διάθεση του λογισμικού, ως υπηρεσίας βάσει του μοντέλου Cloud Computing καθιστούν τη REGATE πρωτοπόρο στον κλάδο της.

Με την συμμετοχή του Ομίλου Θεοδώρου στη μετοχική της σύνθεση η REGATE αποκτά τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και φορητού εξοπλισμού (SYMBOL MOTOROLA, DATAMAX O'NEIL, ZEBRA, κ.ά.), με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους.