Η Regate A.E. εντός του Φεβρουαρίου ανέλαβε να θέσει σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία BERLING Α.B.E.E. Με δραστηριότητα από το 1983 στον κλάδο της βιομηχανίας χρωμάτων και χημικών, η εταιρεία BERLING έχει εδραιώσει τη θέση της σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, βασιζόμενη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το BizeGate On Demand αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση φορητής παραγγελιοληψίας & merchandising που παρέχεται μέσω του Microsoft Incubation Center με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη.

Ειδικότερα, με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand, η BERLING θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών και merchandisers, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, merchandising, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition, η BERLING θα καλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών και διευθυντών πωλήσεων της εταιρείας, με δυνατότητες όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές τύπου Netbook. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Regate είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελληνική αγορά που παρέχει συνδρομητική λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων - με σταθερή μηνιαία χρέωση - για φορητές συσκευές τύπου laptop.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Microsoft Incubation Center με τίτλο "Το επόμενο βήμα στο επιχειρηματικό λογισμικό - 100% On the Cloud" (18 Μαρτίου 2010, ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Αθήνα), η Regate θα υποδέχεται κάθε ενδιαφερόμενο στον εκθεσιακό χώρο, προκειμένου να παρουσιάσει τις δυνατότητες του BizeGate On Demand και να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτό να αξιοποιηθεί από μια επιχείρηση, ώστε να επιτύχει έναν αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας και κατ΄ επέκταση, μια σημαντική βελτίωση στην κερδοφορία της.