Έχουμε την τιμή, να σας ανακοινώσουμε, ότι η Regate A.E., θα είναι Χορηγός στο Cloud Computing Forum, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Grande Bretagne Hotel.

Πρόκειται, για το πρώτο ανεξάρτητο συνέδριο, που διοργανώνεται αποκλειστικά, για το Cloud Computing και στοχεύει στην ανάλυση της επιχειρηματικής και επιχειρησιακής διάστασης αυτής της νέας τάσης στον κλάδο της πληροφορικής φιλοδοξώντας, να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό, για τα στελέχη του ΙΤ και του business σχετικά, με την εισαγωγή, δράση και μετάβαση της επιχείρησης στο νέο τοπίο, που διανοίγεται μπροστά μας.

Με αυτήν την ευκαιρία, θα θέλαμε, να σας επισημάνουμε, ότι θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με τίτλο "REGATE: Cloud & SaaS σε Δράση. Success Stories" και εισηγητή τον κ. Γιώργο Μαρκατάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Regate A.E.

Στην παρουσίαση αυτή, θα αναλυθούν οι βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες πρέπει, να ακολουθούνται, από μια εταιρεία πληροφορικής, που ασχολείται, με SaaS, για να έχει τη μέγιστη απόδοση, σε cloud computing. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν σύντομα case studies πελατών της Regate (π.χ. Johnson & Johnson A.E., Berling A.B.E.E., Puratos Hellas A.E., SCA Hygiene Products A.E.), που έχουν επιλέξει τη SaaS έκδοση του BizeGate καθώς και τα αντίστοιχα ποσοτικά οφέλη (σε ευρώ), που αποκόμισαν, από την αξιοποίηση της εν λόγω εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, να επικοινωνείτε, με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170 καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..