Η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στην εταιρεία MAKTIN A.E. Η εν λόγω εταιρεία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην εμπορία τροφίμων και ποτών.

 

Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας η MAKTIN A.E. επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate Sales Force Automation προκειμένου, να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της. Ειδικότερα, το BizeGate καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες, όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, διαχείριση παραγγελιοληψίας κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate προσφέρεται η δυνατότητα στους επιθεωρητές πωλήσεων να διαχειρίζονται και να επιθεωρούν την ομάδα συνεργατών τους. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η αυτόματη μεταφορά δεδομένων, από και προς την κεντρική βάση δεδομένων του εμπορολογιστικού προγράμματος Softone της MAKTIN A.E., μέσω του υποσυστήματος BizeConnect.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε, να επικοινωνείτε, με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170 καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..