Η Regate A.E. υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Μ. ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Α.Ε.Β.Ε., η οποία αφορά στη μεταπώληση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate (On-Premise Installation) και της συνδρομητικής λύσης φορητής παραγγελιοληψίας &merchandising BizeGate On Demand (που παρέχεται μέσω του Microsoft S+S Incubation Center)H M. Παπασάββας είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος εταιρεία, η οποία αναπτύσσει συνεργασίες με ερευνητικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο καθώς και με καινοτόμες εταιρείες που ηγούνται στη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα η M. Παπασάββας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη και πλέον είναι εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Regate Α.Ε. Μέσω του Τμήματος Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου (Research, Development & Quality Control) της εταιρείας ενημερώνεται διαρκώς, για τις εξελίξεις στο διεθνή τεχνολογικό χώρο, αναπροσαρμόζοντας τις δραστηριότητες της, που αφορούν στην εφαρμοσμένη και τεχνολογική έρευνα-καινοτομία σε πληθώρα κλάδων της οικονομίας. Σαν αποτέλεσμα είναι σε θέση, να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων διεθνών προδιαγραφών και να προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις, που προσθέτουν σημαντική επιχειρηματική αξία και ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις εταιρείες που τις εφαρμόζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..