Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο των συνεργατών της Zebra(Global Partner Summit 2015) που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas στις αρχές Μαΐου, και στο οποίο η Regate ήταν χορηγός. Το συνέδριο διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Aria, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 1000 καλεσμένοι από όλον τον κόσμο, που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των συνεργατών της Zebra παγκοσμίως.

Το συνέδριο αυτό ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον διότι ήταν η πρώτη μεγάλη παρουσίαση της ομογενοποιημένης Zebra με το Enterprise Business της Motorola, μια συγχώνευση που ολοκληρώθηκε μέσα στο 2014. Παλαιότερα η Motorola είχε εξαγοράσει τη Symbol Technologies , με αποτέλεσμα σήμερα, η Zebra να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με περισσότερους από 7000 υπαλλήλους και το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών και διανομέων παγκοσμίως.

 

Η Zebra ξεκαθάρισε το τοπίο αναφέροντας ότι πλέον το νέο brand   name και λογότυπο της εταιρείας θα βασίζεται στο όνομα Zebra , και θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που η αγορά σήμερα γνωρίζει είτε ως Symbol , είτε ως Motorola . Προϊόντα που βρίσκονται τόσο σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα από τις περισσότερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, είτε στο πεδίο, όπως στα χέρια των πωλητών, των οδηγών και των τεχνικών πεδίου.

Η Zebra πλέον στρέφεται ξεκάθαρα προς το Internet of Things πάνω από την πλατφόρμα της Zatar , παρουσιάζοντας συνολικές λύσεις με φορητούς ή επιτραπέζιους εκτυπωτές μαζί με φορητά τερματικά (για την αποθήκη ή το πεδίο) βασισμένα κυρίως σε Android και δευτερευόντως στα  Windows Embedded Handheld 6.5. Τονίζουμε ότι η υποστήριξη των Windows Embedded Handheld 6.5 θα διαρκέσει για λίγα ακόμα χρόνια, και η Zebra παροτρύνει τους συνεργάτες και όλο το δίκτυό της να μεταβούν σε Android ή σε HTML 5, παρέχοντας τις λύσεις και τα εργαλεία.

Η στρατηγική της εταιρείας βασίζεται στο Enterprise Asset Intelligence ,δηλαδή στη δυνατότητα να παρουσιάζει λύσεις που( analyze ) μέσω λύσεων των συνεργατών και της ίδιας της Zebra και να act ) μέσα από εξοπλισμό κωδικοποίησης, εκτύπωσης, κλπ. Το νέο οικοδόμημα, σύμφωνα με τον Anders Gustafsson CEO της Zebra , είναι εδώ σήμερα και δεν είναι κάτι που οι επιχειρήσεις παγκοσμίως πρέπει να γνωρίσουν στο μέλλον. Βασίζεται καθαρά στις λύσεις των συνεργατών και στο Internet of Things .

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι το case study του field service της Regate στον Όμιλο Επιχειρήσεων Θεοδώρου είχε επιλεγεί να εμφανίζεται στο κεντρικό περίπτερο της Zebra με αγγλικούς υπότιτλους. Η επιλογή αυτή επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας μας στις ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε ολοκληρωμένη λύση λογισμικού με άρτιο εξοπλισμό, που σήμερα μόνο η Zebra μπορεί να παρέχει. Δηλαδή εξοπλισμός που ξεπερνάει το ένα έτος εγγύησης, που παρέχει συμβόλαιο αντικατάστασης εντός 24 ωρών από την ίδια τη Zebra , και κάλυψη του κόστους των βλαβών, ακόμα και αν αυτές έχουν προκληθεί από υπαιτιότητα των ίδιων των ανθρώπων που τις χρησιμοποιούν. Λύσεις που σήμερα αξιοποιούν στην ελληνική αγορά επιχειρήσεις όπως η Johnson & Johnson , Η Θεοδώρου Αυτοματισμοί, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ( FIX ) και πολλές άλλες.

Στη Regate , ως οι μοναδικοί ISV Partners της νέας Zebra στην ελληνική αγορά, ακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και τη στρατηγική της Zebra , και σε συνδυασμό με τις εξελίξεις κάθε χρόνο στο Mobile World Congress , σχεδιάζουμε και προσφέρουμε τις αρτιότερες και σύγχρονες λύσεις στον κλάδο του Outdoor Enterprise Mobility . Οι άνθρωποί μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσουν τις δικές σας ανάγκες και να σας κατευθύνουν στη σωστότερη κάλυψη αυτών με γνώμονα την τεχνολογία.