Η Regate A.E. καινοτομεί στην Ελληνική αγορά, κάνοντας τη φορητή τιμολόγηση πιο εύκολη και οικονομικά εφικτή από ποτέ, βάζοντας τέλος στις πολυδάπανες, ογκώδεις και βαριές φορητές συσκευές βιομηχανικού τύπου. Ειδικότερα, η σύγχρονη λύση στο ExVanονομάζεται RegateEffectiveVanSales και υποστηρίζει τη δυνατότητα τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε φορητή συσκευή Android (Smartphoneή Tablet) του εμπορίου, σε συνδυασμό με θερμική εκτύπωση παραστατικών σε χαμηλού κόστους φορητούς εκτυπωτές.

 

Με τη χρήση της εφαρμογής RegateEffectiveVanSales, οι οδηγοί οχημάτων ExVanείναι σε θέση να επιτύχουν σημαντική αύξηση τζίρου, δημιουργώντας μεγαλύτερες παραγγελίες με εγγυημένη κερδοφορία ανά σημείο επίσκεψης, ενώ ταυτόχρονα, μπορούν να αυξήσουν τις εισπράξεις τους, με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών. Επίσης, μπορούν να ολοκληρώνουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε επίσκεψη, κερδίζοντας έτσι χρόνο για να επισκεφθούν περισσότερους πελάτες μέσα σε ένα ημερήσιο δρομολόγιο. Επιπλέον, μπορούν να έχουν όλη την συναλλακτική εικόνα στα χέρια τους, ώστε να εκδίδουν κάθε φορά αλάνθαστα παραστατικά και να εξυπηρετούν ολοκληρωμένα τους πελάτες τους, παρέχοντας πληροφορίες για το ανοικτό τους υπόλοιπο, τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές που ισχύουν, κ.τ.λ. Πλέον, η εικόνα κάθε επιχείρησης που εκδίδει παραστατικά εν κινήσει αναβαθμίζεται πλήρως και η ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της μπορεί να είναι του υψηλότερου επιπέδου.

 

Ως δείγμα συμπαράστασης στη ζημιά που έχουν υποστεί τον τελευταίο καιρό όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αλλά και των capitalcontrols, η REGATEA.E. παρέχει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και ευέλικτους τρόπους συνεργασίας σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2015.