Ο ελληνοκυπριακός όμιλος Medichrom, αποτελεί μια πρωτοπόρο φαρμακοβιομηχανία, πρωτοπόρο στα προϊόντα Υαλουρονικού Οξέος, Κολλαγόνου, και Βιολογικής Αλόης  με σημαντικό κύκλο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με συνεχή παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από το 1974, στόχος της είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των φαρμάκων όσο και των φυτικών προϊόντων – συμπληρωμάτων διατροφής.

Η Regate εγκατέστησε το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της (πωλητές, merchandisers, επιθεωρητές πωλήσεων) προσφέροντάς τους δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness).
Τα οφέλη που έχει αποκτήσει η εταιρία από τη χρήση του σύγχρονου αυτού συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων είναι πολλαπλά. Η παραγωγικότητα των πωλητών έχει αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων). Ταυτόχρονα η επιθεώρηση και η ανταπόκριση στο πεδίο έχει βελτιωθεί, αναλύοντας όλες τις διαθέσιμες παραμέτρους της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..