Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Όπως γνωρίζετε από 1 Ιουνίου αλλάζουν οι συντελεστές Φ.Π.Α. Παρακάτω σας περιγράφουμε όλη τη διαδικασία, για τη σωστή και απρόσκοπτη μεταφορά.

Οι αλλαγές στο καθεστώς Φ.Π.Α. είναι οι παρακάτω:

  • αύξηση του κανονικού συντελεστή Φ.Π.Α. από 23% σε 24%
  • αύξηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. σε νησιά που εξακολουθούν να υπάγονται σε μειωμένο καθεστώς, από 16% σε 17%
  • κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. σε Σύρο, Θάσο, Άνδρο, Τήνο, Κάρπαθο, Μήλο, Σκύρο, Αλόννησο, Κέα, Αντίπαρο και Σίφνο, και υπαγωγή των συγκεκριμένων νησιών στους συντελεστές που ισχύουν στην υπόλοιπη Ελλάδα (6%, 13% και 24%).

Πελάτες με συμβόλαιο

Η διαδικασία από την πλευρά της Regate θα ξεκινήσει την Τρίτη 31/5 και ώρα 16:00 για όλες τις εγκαταστάσεις, και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 17:00. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα γίνει η αλλαγή χωρίς την ενασχόλησή σας, εκτός των περιπτώσεων που απαιτείται να μας δώσετε πρόσβαση μέσω Teamviewer ή άλλου τρόπου. Οι χρήστες σας παρακαλούνται να κάνουν Αρχικοποίηση Δεδομένων την Τετάρτη 1 Ιουνίου το πρωί.

Εάν θα θέλατε η διαδικασία να γίνει νωρίτερα, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, στο service[at]regate[dot]gr ή στο 801-11-11880.

Μέσα από την πρόσβαση αυτή θα γίνει και ένας έλεγχος ασφαλείας του συστήματός σας, και θα ενημερωθείτε σε επόμενο χρόνο για τα αποτελέσματά αυτού του ελέγχου, με προσωποποιημένο μήνυμα.

Πελάτες χωρίς συμβόλαιο

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, για να λάβετε οικονομική προσφορά και να συμφωνηθεί ο τόπος και χρόνος εφαρμογής των αλλαγών.

Με εκτίμηση,
Το τεχνικό τμήμα της Regate!