VITEX, είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων στη χώρα με εξαγωγές σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία, η οποία διαθέτει το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων στην Ελλάδα, μια επένδυση άνω των €30 εκατ. έχει επιτύχει παρά τις αντίξοες συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας, τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων της για περισσότερα από 5 έτη ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και παράλληλα  επενδύει σε νέο εξοπλισμό.

Αυτή η Ελληνική πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων υλοποιεί ένα στρατηγικό πλάνο συνεχούς ανάπτυξης σε υφιστάμενους αλλά και σε νέους κλάδους δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επιπλέον των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex) και των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (Vitextherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria) μέσω ενός διευρυμένου δικτύου διανομής.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής και έχοντας σαν στόχο την ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των χιλιάδων πελατών της στην Ελλάδα η VITEX αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της REGATE για χρήση από την Εμπορική της Διεύθυνση, προσφέροντάς πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobilepayments, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.