Η REGATE, με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό των 15 επιτυχημένων ετών λειτουργίας της στον τομέα του Enterprise Mobility, ανανεώνει την εταιρική της εικόνα και παρουσιάζει ταυτόχρονα τη νέα έκδοση του Regate Effective, με νέο user interface.


Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η REGATE λανσάρει το καινούριο της λογότυπο υποδηλώνοντας συγχρόνως πως στην απλότητα και τις καθαρές γραμμές κρύβεται η εξέλιξη και η καινοτομία. Το νέο λογότυπο με τις «καμπύλες» του δείχνει τη φιλοσοφία της εταιρείας να «αμβλύνει» κάθε προβληματισμό του πελάτη και να τον υποστηρίξει σθεναρά σε κάθε προσπάθεια εξειδίκευσης, πληρότητας και ελέγχου στις διαδικασίες της επιχείρησής του. Τονίζει επιπρόσθετα την  εύκολη προσαρμοστικότητα της REGATE, καθώς και την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών της.


Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Γιώργος Μαρκατάτος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η νέα εταιρική ταυτότητα είναι ορόσημο στην 15ετή πορεία μας. Από τη λογική του connecting business needs που υποδήλωνε το αρχικό λογότυπο, πλέον μεταφερόμαστε στην εποχή των social networks. Το νέο λογότυπο συνεχίζει την παράδοση, την ιστορία και την εμπειρία κρατώντας τη βασική φιλοσοφία, εξελίσσεται όμως σε μια social media εποχή, θυμίζοντας hashtag, το #regate. Το Regate Effective αναβαθμίζεται επίσης και καλύπτει όλες τις ανάγκες των mobile στελεχών, από τα παραδοσιακά SFA και ex-van, στις ομάδες τεχνικών, παρακολούθηση παγίων, proof-of-delivery, διαδικασίες sell-out και ιατρική επίσκεψη. Τόσο οι Android και iOS εκδόσεις έχουν ανασχεδιαστεί στα σημερινά σύγχρονα πρότυπα, ενώ ταυτόχρονα το backoffice user interface και η πρόσβαση Β2Β έχει αναβαθμιστεί στα σημερινά trends


Η REGATE επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας, ώστε να προσφέρει σύγχρονες και «δυνατές» λύσεις σε όσους αναζητούν την πολυτέλεια ενός δυναμικού και εξελισσόμενου προϊόντος, όπως είναι το Regate Effective.