Σε συζητήσεις με άλλους παίκτες, που εντάσσονται στην κατηγορία του μεσαίου μεγέθους λιανεμπόρων, βρίσκεται αυτή την περίοδο η Spar Hellas, όπως πληροφορείται το FnB Daily. Πιο συγκεκριμένα, η Spar, η οποία επιδιώκει να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυό της κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, βρίσκεται σε συζητήσεις, ούτως ώστε, εκτός από τους Αστέρα και Mesis, να εντάξει και καταστήματα, που ανήκουν σε άλλους λιανεμπορικούς ομίλους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην αγορά.
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 65 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ 2018
Αναφορικά με την πορεία της Spar για τη χρονιά, που έκλεισε, κινήθηκε έχοντας χτίσει δίκτυο, το οποίο ξεπερνά τα 65 καταστήματα, εκ των οποίων τα 20 είναι Spar και τα υπόλοιπα σε ενδιάμεση φάση, διαθέτοντας προϊόντα Spar και κινούμενα με τις διαδικασίες λειτουργίας της Spar, έως ότου ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία, με την τοποθέτηση της ταμπέλας στα σημεία πώλησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία, μέσα στο 2019, πρόκειται να έχει λειτουργήσει περισσότερα από 120 καταστήματα συνολικά, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται σημεία, που ήδη έχουν τοποθετήσει την ταμπέλα Spar, αλλά και καταστήματα, που τελούν υπό μεταβατική μορφή μαζί με τα υπό μεταβολή καταστήματα.
 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ CONVENIENCE STORES ΑΠΟ ΤΟ 2020
Στο πλάνο της εταιρείας, από το 2020 εντάσσεται και η ανάπτυξη των πρώτων convenience stores, το δίκτυο των οποίων μπορεί να στήσει η εταιρεία πιο γρήγορα και εύκολα, δεδομένης της ευελιξίας, που παρέχει η εύρεση μικρότερων χώρων.
   
Πηγή: www.fnbdaily.com
FnB Daily Τεύχος 704