Η 24η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019 διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2019.  Είναι η πιο σημαντική εμπορική  έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική.  Κάθε χρόνο συγκεντρώνεται πλήθος επιχειρηματικού κόσμου για να παρακολουθήσει την παρουσίαση μεγάλου αριθμού προϊόντων & εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας  στο χώρο της επεξεργασίας & της συσκευασίας βασικών τροφίμων & πρώτων υλών.
 
Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης για παραγωγούς & κατασκευαστές, καθώς & για επισκέπτες, οι οποίοι αναμένεται να παραστούν στη διοργάνωση ώστε να ενημερωθούν για την υγιεινή των τροφίμων & τα μηχανήματα επεξεργασίας τους. Το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρότατο παγκόσμιο τουριστικό και εμπορικό κέντρο, με την πλειοψηφία των προϊόντων να διακινείται από το λιμάνι του το οποίο κατατάσσεται στα 10 μεγαλύτερα του κόσμου στην διακίνηση εμπορευμάτων.
 
Η  έκθεση αφορά σε τρόφιμο και ποτό μόνο (εκτός των αλκοολούχων) και προβάλλονται γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά,  έλαια. Επίσης, εκτός από τα national pavilions λειτουργούν 7 θεματικές αίθουσες για τα: ποτά/αναψυκτικά(drinks), γαλακτοκομικά(dairy), έλαια(oils), κρέας & πουλερικά, όσπρια-σιτηρά & δημητριακά, προϊόντα υγείας & ευεξίας  (βιολογικά, χωρίς γλουτένη, εμπλουτισμένα τρόφιμα κ.λπ.), πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων.
 
Τα νέα της έκθεσης μπορείτε να τα μαθαίνετε από τα καθημερινά περιοδικά που εκδίδονται, και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:
https://www.gulfood.com/__media/pdf/GF-DAILY-01-2019.pdf