Η eBay έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα στην πλατφόρμα της, προκειμένου οι καταναλωτές να βρίσκουν τα ελληνικά προϊόντα. «Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους Έλληνες εμπόρους και μέσω αυτής της πλατφόρμας μπορεί να γίνει εξειδικευμένη αναζήτηση των ελληνικών προϊόντων», αναφέρει η εταιρεία στο BnB Daily και προσθέτει πως «παράλληλα με αυτή την πρωτοβουλία τρέχουν και άλλα προγράμματα».


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ E-SHOPS

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες φτιάχνουν e-shops σε μία προσπάθεια να μην χάσουν το πελατολόγιό τους από το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων. «Παρά την άρση των μέτρων η ανοδική τάση της ανάπτυξης e-shops θα συνεχίσει να καταγράφεται, καθώς υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν εκ νέου περιοριστικά μέτρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.


ΕΠΕΝΔΥΕΙ €1 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΜΕ

Παράλληλα, η eBay λανσάρει το πρόγραμμα Always Open, σχεδιάζοντας να επενδύσει έως €1 εκατ. σε ελληνικές επιχειρήσεις, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανοίξουν δωρεάν το δικό τους διαδικτυακό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα, χωρίς να καταβάλλουν προμήθεια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία φιλοδοξεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, που βιώνουν, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Επιπρόσθετα, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης, στα αγγλικά και στα ελληνικά, από εκπροσώπους της. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των εταιριών που ανοίγουν νέα καταστήματα στην eBay θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα.

Η eBay προσφέρει:

Εκπαίδευση και εξειδικευμένο σύστημα υποστήριξης: Εκπρόσωποι της εταιρίας μαθαίνουν στους πωλητές τον τρόπο, με τον οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα στην eBay και να πουλάνε τα αγαθά τους διαδικτυακά.

Αναλαμβάνει τις προμήθειες: Οι πωλητές θα μπορούν να ανοίξουν το κατάστημα τους δωρεάν και χωρίς να καταβάλλουν προμήθειες, για ένα τρίμηνο Με τη συνδρομή στο eBay Store, οι επιχειρηματίες μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν λίστα με 50.000 προϊόντα, έως και τις 31 Ιουλίου.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη νέα αυτή πρωτοβουλία μπορούν να προχωρήσουν σε εγγραφή εδώ.

 

FnB Daily Τεύχος 988
Πηγή: www.fnbdaily.com