Μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στην παγκόσμια τουριστική κοινότητα έστειλε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της επίσημης εκδήλωσης, για την εκκίνηση του τουρισμού που έλαβε χώρα στις 13 Μαΐου.

Ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού, σημείωσε ότι ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει φέτος πανιά με ασφάλεια, με στόχο την επιστροφή του στην ελευθερία και την κανονικότητα. "Ανοίγουμε την ελληνική τουριστική βιομηχανία, επαναφέρουμε την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο προσκήνιο, ως τόπο ταυτόσημο με την φιλοξενία και την ασφάλεια, σημείωσε ο κ. Θεοχάρης προσθέτοντας ότι το 2020 ο ελληνικός τουρισμός κέρδισε ένα δύσκολο στοίχημα.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα απαντά στις προκλήσεις της νέας περιόδου με ένα πρωτόγνωρο επικοινωνιακό σχέδιο, όπως σημείωσε από το βήμα της εκδήλωσης ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, παρουσιάζοντας τα 5 βίντεο προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, με κεντρικό μότο , "All you want is Greece", και δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 22 εκατ. ευρώ.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Πηγή: Ε.Β.Ε.Α