Η REGATE Α.Ε. ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία με την TELENAVIS Α.Ε. για την παροχή συνδυαστικών λύσεων στον τομέα της αυτοματοποίησης πωλήσεων, τιμολόγησης επί αυτοκινήτου και διαχείρισης τεχνικών πεδίου, με την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα σύγχρονα γεωγραφικά δεδομένα. Οι δυο εταιρείες αξιοποιώντας την τεχνολογία τους, τη γνώση της αγοράς και την εξειδίκευση που κατέχουν, τα τελευταία 10 χρόνια προσφέρουν συμπληρωματικές λύσεις που ενδιαφέρουν όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να καινοτομήσουν τεχνολογικά αλλά και επιχειρηματικά.


Η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών έχει στόχο τις αγορές του εξωτερικού, όμως οι λύσεις που ετοιμάζονται για κοινή προώθηση, σχεδιάζονται με ελληνικές επιχειρήσεις αρωγούς της προσπάθειας, με γνώμονα την καινοτομία καθώς και την πρακτικότητα των λύσεων.

 


Μέσω αυτής της συνεργασίας αναμένονται νέες λύσεις για τη συλλογή δεδομένων  πεδίου, βελτίωση του κόστους και του χρόνου των μεταφορών, καθώς και αξιοποίηση βάσεων δεδομένων τελικών σημείων για τη σωστή αξιολόγηση της ανάπτυξης πελατολογίου των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.


Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215.55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση:http://www.regate.gr.