Η Regate παρουσιάζει το e-Detailing Salesbook, το νέο εργαλείο του σύγχρονου τμήματος marketing και του σύγχρονου πωλητή, με σκοπό να καταργήσει τους φυσικούς καταλόγους προϊόντων και παρουσιάσεων, μεταφέροντάς τους σε smartphones και tablets.

Καθημερινά οι πωλητές των επιχειρήσεων έχουν μαζί τους πληθώρα πληροφοριών σε έντυπη μορφή, με μεγάλο βάρος και όγκο. Ταυτόχρονα, όλο αυτό το έντυπο υλικό, όπως οι φωτογραφικοί κατάλογοι των ειδών και οι τιμοκατάλογοι απαιτούν μεγάλο κόστος σχεδίασης και εκτύπωσης.

Μέσω της διείσδυσης των tablets στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, με το e-Detailing Salesbook μπορούν οι προϊοντικές παρουσιάσεις να γίνουν ανταγωνιστικές και η διαδικασία παρουσίασης να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει τον πελάτη. To e-Detailing SalesBook προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση παρουσίασης των καταλόγων των προϊόντων και των παρουσιάσεων με τους κάτωθι τρόπους:

  • Με πολυμεσικό περιεχόμενο και επαύξηση των καταλόγων με video και ήχο.

• Χωρίς την απαίτηση για συνεχή σύνδεση με το διαδίκτυο, καθώς γίνεται διατήρηση όλων των δεδομένων στη συσκευή.

Για το υφιστάμενο πελατολόγιο της REGATE, το e-Detailing SalesBook παρέχεται δωρεάν  για χρήση από το τμήμα Marketing και για μια συσκευή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ: http://www.regate.gr/edetailing ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..