Το Φεβρουάριο του 2009, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για το Design Plaza. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνονται:

  • Δυναμική υπηρεσία Λίστας Γάμου: Kάθε ζευγάρι που φτιάχνει λίστα γάμου στο Design Plaza έχει τη δυνατότητα online παρακολούθησης της προσωπικής του καρτέλας χρεώσεων-πιστώσεων με όλες τις πληροφορίες της λογιστικής τους κίνησης (αγορές-χρεώσεις, πληρωμές-πιστώσεις, ημερομηνίες, κ.τ.λ.).
  • Δυναμική Οργάνωση Παρουσιάσεων: Προσφέρεται λεπτομερής παρουσίαση των προϊόντων και πληροφόρηση σχετικά με τους δημιουργούς των επίπλων, καθώς και καταγραφή αιτήματος συνάντησης για δυνατότητα φυσικής παρουσίασης.
  • Οργάνωση Σχολικών Επισκέψεων: Οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός φορέας που επιθυμεί επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο με τα μουσειακά αντικείμενα, θα καταχωρεί την σχετική αίτηση επίσκεψης και η εταιρεία θα αναλαμβάνει να επικοινωνήσει για τις απαραίτητες λεπτομέρειες.