Από την 1η Οκτωβρίου 2009, θα διατίθενται στην Ελληνική αγορά πολλαπλές εκδόσεις της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate. Ειδικότερα, η REGATE A.E. ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται, προσφέρει πλέον τα παρακάτω προϊόντα:

  • BizeGate Enterprise Edition: Αφορά σε On-Premise Installation, με εγκατάσταση στην έδρα του Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή εταιρείας. Περιλαμβάνει την πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος.
  • BizeGate Business Edition: Αφορά σε On-Premise Installation, με εγκατάσταση στην έδρα του Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή εταιρείας. Περιλαμβάνει περιορισμένη λειτουργικότητα συστήματος, συγκριτικά με το Enterprise Edition.

Οι παρακάτω εκδόσεις παρέχονται με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας, βάσει του μοντέλου διάθεσης Software as a Service (Λογισμικό ως Υπηρεσία), πληρώνοντας ένα σταθερό μηνιαίο πάγιο ανά χρήστη για όσο διάστημα επιθυμεί να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία:

  • BizeGate On Demand Premium Edition: Αφορά σε Hosted Installation και παραμετροποίηση της κεντρικής εγκατάστασης BizeGate On Demand στο Microsoft Incubation Center ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή εταιρείας. Προσφέρει δυνατότητες καταγραφής merchandising, φορητής παραγγελιοληψίας, επιθεώρησης ομάδας πωλήσεων και reporting.
  • BizeGate On Demand Professional Edition: Αφορά σε Hosted Installation και παραμετροποίηση της κεντρικής εγκατάστασης BizeGate On Demand στο Microsoft Incubation Center ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή εταιρείας. Προσφέρει δυνατότητες καταγραφής merchandising, φορητής παραγγελιοληψίας και επιθεώρησης ομάδας πωλήσεων.
  • BizeGate On Demand Base II Edition: Αφορά σε Hosted Installation και παραμετροποίηση της κεντρικής εγκατάστασης BizeGate On Demand στο Microsoft Incubation Center ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή εταιρείας. Προσφέρει μόνο δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας.
  • BizeGate On Demand Base I Edition: Αφορά σε Hosted Installation και παραμετροποίηση της κεντρικής εγκατάστασης BizeGate On Demand στο Microsoft Incubation Center ώστε να καλύψει τις ανάγκες του εκάστοτε Πελάτη. Απευθύνεται σε κάθε μέγεθος (πολύ μικρή, μικρή, μικρομεσαία και μεγάλη) και μορφή εταιρείας (ατομική, Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε.). Προσφέρει μόνο δυνατότητες merchandising.

Για κάθε μια από τις προαναφερόμενες νέες εκδόσεις BizeGate, η REGATE A.E. έχει καθορίσει μια νέα, άκρως ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που εξασφαλίζει στους υποψήφιους πελάτες το χαμηλότερο δυνατό συνολικό κόστος επένδυσης και ταυτόχρονα, τη βέλτιστη λειτουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 217-700 5040, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..