Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στην εταιρεία εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Frulatti. Η Frulatti ιδρύθηκε το 1979 και κατά το διάστημα των τριάντα και πλέον χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά απέκτησε πολύτιμη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του επαγγελματικού χώρου των ζαχαροπλαστών, σημαντικότατη εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών τους και θεμελίωσε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες με τις καινοτομίες τους καθοδηγούν σε παγκόσμιο επίπεδο τις εξελίξεις στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.

Το BizeGate διασυνδέθηκε αμφίδρομα με το ERP του πελάτη, ενώ η client εφαρμογή, που θα είναι το εργαλείο λειτουργίας του κάθε πωλητή, εγκαταστάθηκε σε βιομηχανικού τύπου PDAs και θα προσφέρει δυνατότητες όπως εντατική φορητή παραγγελιοληψία με πλήρη ενσωμάτωση και αυτόματη εφαρμογή της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας ανά σημείο πώλησης, διαχείριση πελατολογίου, οικονομικές καρτέλες πελατών - ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων. Επίσης, η προσφερόμενη λύση περιλαμβάνει και περιβάλλον on-line επιθεώρησης των επιμέρους ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, ενώ επιπλέον παρέχει στη Διοίκηση της εταιρείας πρόσβαση σε μια εκτενή λίστα από στατιστικά και άλλες αναφορές πωλήσεων, που θα τη διευκολύνουν στη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων.

Τα οφέλη που θα έχει η εταιρία με την υιοθέτηση του BizeGate είναι σημαντικά. Η παραγωγικότητα των πωλητών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων, λογιστήριο κ.τ.λ.), όσο και επειδή θα μπορούν να είναι σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει λίγα  μόνο δευτερόλεπτα!

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.