H REGATE A.E. έθεσε σε λειτουργία το νέο σύγχρονο website με πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου ICMSLite στην εταιρεία φαρμακευτικών ειδών ΑΝΑΤΣ Α.Ε.

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές εταιρείες με δραστηριότητα πάνω από 25 χρόνια στον ιατροτεχνολογικό χώρο, με ηγετική θέση στη χονδρική πώληση ιατρικών ειδών και στην προμήθεια ιατροτεχνολογικών υλικών σε νοσοκομεία, ΙΚΑ, κλινικές, ιατρικά κέντρα, φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.

Η νέα ιστοσελίδα www.anats.gr υποστηρίζεται από την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου ICMSLite (Integrated Content Management Solution), ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες προβολής της εταιρείας και των προϊόντων της, καθώς και τις ανάγκες παροχής δυναμικής πληροφόρησης προς τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες θα πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές απευθείας με την εταιρεία μέσω του υποσυστήματος eCommerce, το οποίο υποστηρίζει καλάθι αγορών και διασύνδεση με συστήματα on-line ελέγχου πιστωτικών καρτών.