Η REGATEσε συνεργασία με τη Microsoftκαι τις εταιρείες SoftOne, Interworksκαι Algosystemsδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τη παρουσίαση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGateOnDemand.

Πρόκειται για το πλέον ολοκληρωμένο συνδρομητικό πακέτο αυτοματοποίησης πωλήσεων στην Ελλάδα, το οποίο επιτρέπει σε επιχειρήσεις να ενσωματώσουν διαδικασίες εντατικής παραγγελιοληψίας με χαμηλό κόστος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 στο ξενοδοχείο AthenaeumIntercontinentalκαι είχε σημαντικό αριθμό συμμετοχών από στελέχη του κλάδου της πληροφορικής καθώς επίσης και του επιχειρηματικού κόσμου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις όλων των cloud εφαρμογών καθώς και casestudiesεταιρειών που ήδη χρησιμοποιούν εφαρμογές στο σύννεφο, όπως Alumil, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, SCAHygieneκαι διαπίστωσαν ότι, όντως το επόμενο βήμα στο επιχειρηματικό λογισμικό είναι 100% OntheCloud!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:

  • Καλωσόρισμα και εισαγωγική ομιλία αναφορικά με Software & Servicesαπό τον κύριο Γιώργο Βρέλλο, ISVandPartnerStrategyLead, MicrosoftΕλλάς και τη κυρία Ελένη Ραχανιώτου, SolutionPartnersLead, MicrosoftΕλλάς
  • Παρουσίαση οφελών για τη σύγχρονη επιχείρηση από το MicrosoftIncubationCenter από τον κύριο Βασίλειο Ζωγράφο, Διευθύνων Σύμβουλος, Interworks
  • HInfo-Questκαι το Uπρωτοπορούν παρέχοντας στην ελληνική αγορά SoftwareasaService & CloudComputing, σε συνεργασία με το MicrosoftIncubationCenterαπό τον κύριο Αντώνη Σταματόπουλο, SectorProductMarketingManager, Info-Quest
  • Soft1 OnDemand: ERPasaServiceαπό τον κύριο Θανάση Καθάριο, SoftOneMarketingCommunicationsκαι παρουσίαση CaseStudy "15 μήνες εμπειρίας SaaS" από τον κύριο Τρύφωνα Σωτηρόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.
  • Παρουσίαση του BizeGateOnDemand: Σύστημα Φορητής Παραγγελιοληψίας & Merchandisingαπό τον κύριο Μάριο Σίνα, Εμπορικός Διευθυντής, RegateA.E.
  • Σύστημα Διαχείρισης Επαφών και Εταιρικής Επικοινωνίας (TelamonContractsCommunicationManagementSystem) από τον κύριο Κωνσταντίνο Χασάπη, NewProductsDevelopmentManager, AlgosystemsS.A.
  • Ευκαιρίες και Προκλήσεις στο Οικοσύστημα S+Sαπό τον κύριο Γιάννη Παυλή, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Προϊόντων, Otesat-Maritel
  • Πώς ο όμιλος Alumilεπωφελήθηκε από την υλοποίηση του CloudInfrastructureσε πολυεθνικό επίπεδο από τον κύριο Γεώργιο Κλουσιάδη, Διευθυντής Πληροφορικής Ομίλου Alumil

Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειών Regate, Microsoft, SoftOne, Interworksκαι Algosystemsσχετικά με τις γενικότερες ανάγκες του κλάδου τους και να προτείνουν αντίστοιχα συγκεκριμένες αλλαγές στις υπηρεσίες και προϊόντα τους, που θα μεγιστοποιήσουν τη παραγωγικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό η Regateέχοντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη mobileεφαρμογών κατέγραψε τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και δεσμεύτηκε να τις ενσωματώσει στην εφαρμογή BizeGateOnDemand.