Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ Α. ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με συνεργασίες όπως οι FRIESLAND CAMPINA, NESTLE, ΕΛΓΕΚΑ, ενώ για το 2010 είχε κύκλο εργασιών 4.5 εκ. ευρώ.

Η λύση BizeGate Sales Force Automation που υλοποιήθηκε καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας παρέχοντάς τους πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και διαχείρισης συναλλακτικής εικόνας πελάτη (μέσω του υποσυστήματος BizeGate 4SF), καθώς και δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης παραστατικών και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (μέσω του υποσυστήματος BizeGate EXVAN). Αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate EXVAN που υλοποιήθηκε καλύπτει ανάγκες τριγωνικών πωλήσεων και αποθήκης εναπόθεσης, με εύκολο και αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον, μέσω του υποσυστήματοςBizeGate SUPERVISORS, παρέχεται η δυνατότητα στους επικεφαλής πωλήσεων να διαχειρίζονται ευκολότερα την ομάδα τους και να την επιθεωρούν, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο στο τηλέφωνο με τους πωλητές και οδηγούς.

Επισημαίνεται ότι το BizeGate επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ERP σύστημα της εταιρείας (Epsilon Business) για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Επίσης, ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Psion Teklogix και φορητούς εκτυπωτές Oneil MF8i.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε, να επικοινωνείτε, με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170 καθώς και στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..