Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης εν κινήσει στελεχών BizeGate στην εταιρεία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ Α.Β.Ε.Ε. Η εν λόγω εταιρεία έχει την έδρα της στα Ψαχνά Ευβοίας, ιδρύθηκε το 1984 και εξειδικεύεται στα προϊόντα ζύμης γνωστά, με την επωνυμία ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ στην εγχώρια αγορά, καθώς και στο εξωτερικό. Η Ευβοϊκή Ζύμη σήμερα απασχολεί 84 εργαζόμενους.

Η ανάγκη της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΖΥΜΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ήταν η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προέκυπταν, από τη χρήση της υφιστάμενης μηχανογραφικής υποδομής στο Τμήμα Πωλήσεων και στην Αποθήκη της εταιρείας και κατ΄ επέκταση η βελτιστοποίηση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό η ολοκληρωμένη λύση BizeGate αντικατέστησε τα παλαιότερα συστήματα και πλέον υποστηρίζει αποτελεσματικά τις ανάγκες αυτοματοποίησης των πωλήσεων (φορητή παραγγελιοληψία & merchandising), καθώς και της διαχείρισης της αποθήκης της (warehouse management system), μέσω φορητών συσκευών. Ειδικότερα, εντός του Ιανουαρίου 2011 η REGATE υλοποίησε το BizeGate SFA, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, καθώς και το BizeGate WMS, με δυνατότητες διαχείρισης απογραφών, picking/packing και διαχείρισης παραλαβών.

Επισημαίνεται, ότι το BizeGate επικοινωνεί, σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο, με το ERP σύστημα της εταιρείας (Entersoft), για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Επιπλέον, η εγκατάσταση έγινε στον υπάρχοντα φορητό εξοπλισμό των πωλητών και των αποθηκάριων μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος κτήσης του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε, να επικοινωνείτε, με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170, καθώς και στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..