Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία Κ. ΒΕΡΓΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Η εν λόγω εταιρεία έχει την έδρα της στη Χίο και δραστηριοποιείται στην εμπορία τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως, με σημαντικά brands, όπως Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., Χαρτοποιία Θράκης Α.Ε. κ.ά.  

Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας η Κ. ΒΕΡΓΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand - με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center - προκειμένου, να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της. Οι κυριότεροι λόγοι, για τους οποίους η εταιρεία αποφάσισε να εκσυγχρονίσει την υποδομή και τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Πωλήσεών της, αλλά και οι βασικότερες προσδοκίες από την επιλογή του BizeGate On Demand για το σκοπό αυτό συμπεριλαμβάνουν τη βελτίωση της εισπρακτικότητας και την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, με δυνατότητεςcross και upselling.

Ειδικότερα, με την Base II έκδοση του BizeGate On Demand η Κ. ΒΕΡΓΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες, όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών,GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση παραγγελιοληψίας κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Base II προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς δεδομένων, από και προς την κεντρική βάση δεδομένων του εμπορολογιστικού προγράμματος Eurofasma Next της Κ. ΒΕΡΓΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., μέσω του υποσυστήματος BizeConnect SaaS.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε, να επικοινωνείτε, με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170 καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..