Από την 1η Νοεμβρίου 2009, η REGATE A.E. προσφέρει στην Ελληνική αγορά την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate με το μοντέλο διάθεσης Software as a Service (Λογισμικό ως Υπηρεσία), μέσω του Microsoft Incubation Center. Η συνδρομητική υπηρεσία φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising φέρει την εμπορική ονομασία BizeGate On Demand και απευθύνεται σε κάθε μέγεθος και μορφή επιχείρησης.

Το BizeGate On Demand διατίθεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις με μηνιαία συνδρομή από 24 Ευρώ ανά χρήστη και προσφέρει δυνατότητες όπως φορητή παραγγελιοληψία, καταγραφή merchandising, εξοδολόγιο, εισπράξεις, επιθεώρηση ομάδας εν κινήσει στελεχών, στατιστικά και αναφορές πωλήσεων, κ.ά., μέσα από ένα πολύ εύχρηστο «φορητό» περιβάλλον.

Το BizeGate On Demand ενεργοποιείται άμεσα - κάθε Πελάτης πληρώνει ένα σταθερό μηνιαίο πάγιο ανά χρήστη για όσο διάστημα επιθυμεί να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία - και δεν απαιτεί καμία από τις συνήθεις επιπρόσθετες δαπάνες που συνοδεύουν ένα έργο πληροφορικής (π.χ. εξοπλισμός συστήματος, άδειες χρήσης λογισμικού, υπηρεσίες υλοποίησης έργου, ετήσια συμβόλαια συντήρησης, τεχνικής υποστήριξης και νέων εκδόσεων).

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του BizeGate On Demand είναι το γεγονός ότι επιτρέπει τη συνεργασία με οποιονδήποτε Τηλεπικοινωνιακό Πάροχο (Wind, Cosmote, Vodafone) για συμβόλαιο μεταφοράς δεδομένων (GPRS/3G), στην περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να έχει on-line ενημέρωση από τους πωλητές του για τις εργασίες που εκτελούν στη διάρκεια της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo της συνδρομητικής υπηρεσίας και τιμολογιακή πολιτική, μπορείτε να μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.mobilesales.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801-11-11880.