Τη νέα σύγχρονη λύση field marketing Regate Effective επέλεξε η Johnson & Johnson HELLAS ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ πάνω σε IPADs για να αναβαθμίσει την ομάδα των merchandisers της.

 

Η επιλογή της Johnson & Johnson HELLAS ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ να μεταβεί στα iPADs από τα Windows Mobile που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν κρίθηκε σκόπιμη γιατί η αγορά πλέον επιλέγει σύγχρονες λύσεις σε Android και iOS. Η ομάδα πωλήσεων έχει τη δυνατότητα για άμεση συλλογή στοιχείων από την αγορά και παρακολούθηση αυτών με εξελιγμένες δυνατότητες reporting που βασίζονται σε κύβους δεδομένων. Το project περιελάμβανε migration από το BizeGate, και ως αποτέλεσμα η ομάδα πωλήσεων συνεχίζει να παρακολουθεί την αγορά έχοντας στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία του παρελθόντος σε μια ενιαία λύση.


Το Regate Effective σχεδιάστηκε το 2013 από τη Regate και μέχρι σήμερα απαριθμεί σημαντικούς πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι βασισμένο στα συστατικά του BizeGate τα οποία επεκτείνει με λύσεις gamification, image recognition, mobile payments και mobile coupons, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα υποστήριξης όλων των φορητών συσκευών που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.


Όπως στο παρελθόν η Johnson & Johnson HELLAS ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ με λύσεις της Regate είχε καινοτομήσει και βραβευτεί για αυτές, έτσι και σήμερα ακολούθησε μια καινοτόμα πρακτική καθορίζοντας με αδιαμφισβήτητο τρόπο τα best practices στον τομέα της.