Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2016 (Βαρκελώνη, 22-25 Φεβρουαρίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας για παροχή σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων που πρωτοπαρουσιάζονται στο Mobile World Congress.

 

Φετινός στόχος της REGATE είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας Regate Effective με νέες καινοτόμες τεχνολογίες που παρουσιάζονται στο συνέδριο, όπως με παρόμοιο τρόπο πέρυσι προέκυψε η πλατφόρμα Mobile Device Management με την εμπορική ονομασία Regate Safe Mobility.

Μέσα από το συνέδριο, τα στελέχη της εταιρείας ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του «mobility» και εκπαιδεύονται πάνω σε νέες τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν νέες συνεργασίες για την παροχή εξελιγμένων λύσεων οι οποίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.