Την Παρασκευή 10/3 ολοκληρώθηκε το πρώτο Partners Training Day, όπου παρουσιάστηκε η νέα στρατηγική της Regate προς το δίκτυο μεταπωλητών. Οι παρευρισκόμενοι συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύτηκαν στους τρόπους όπου μπορούν να παραμετροποιήσουν μια λύση παραγγελιοληψίας, ένα exvan ή ένα field service, χωρίς να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα.

 

Μέσα από τη νέα στρατηγική, η Regate λάνσαρε το «85% no-code», όπου ουσιαστικά ο συνεργάτης πληροφορικής μπορεί να παραμετροποιήσει όλο το σύστημα με απλά on/off buttons, στο 85% των πελατών στους οποίους απευθύνεται. Ταυτόχρονα η νέα εμπορική πολιτική είναι πολύ συμφέρουσα προς το δίκτυο συνεργατών, όφελος το οποίο μπορούν με τη σειρά τους να μεταβιβάσουν στον τελικό πελάτη.

Η στρατηγική αυτή εφαρμόζεται επιτυχώς στο εξωτερικό τα τελευταία δυο χρόνια, με σημαντικές υλοποιήσεις έργων από συνεργάτες στη Ρουμανία, Ιορδανία, Σερβία και προσφάτως σε Κένυα και Τανζανία. Σκοπός της Regate είναι να εδραιώσει τη θέση της ως το μεγαλύτερο CRM/SFA mobile solutions vendor στην ελληνική αγορά, με λύσεις οι οποίες είναι απλές στην εφαρμογή τους και συνδέονται αυτόματα με κάθε ελληνικό, ξένο ή customERP σύστημα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr