Με τη διείσδυση της έννοιας του “mobility” στις ζωές όλων, οι σύγχρονες επιχειρήσεις επενδύουν καθημερινά στους ανθρώπους τους, δίνοντάς τους τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η Regate συμμετέχει ενεργά στην επένδυση αυτή, ειδικά στο τμήμα πωλήσεων, προσφέροντας τόσο τα κατάλληλα εργαλεία (SFA, Merchandising, eDetailing, κλπ) όσο και την απαιτούμενη τεχνογνωσία υπό μορφή σεμιναρίων-εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις σύγχρονες αυτές επιχειρήσεις.

 

Στα πλαίσια αυτά, η REGATE επιβραβεύει τους πελάτες της και πιστοποιεί τα στελέχη τους στη χρήση σύγχρονων συστημάτων Sales Force Automation, βασισμένα στην πλατφόρμα BizeGate. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για όλα τα στελέχη των εταιρειών που εργάζονται καθημερινά στο πεδίο (πωλητές, merchandisers, τεχνικοί κ.ά.) και χρησιμοποιούν συστήματα αυτοματοποίησης πωλήσεων της εταιρείας μας. Διασφαλίζει την αναβάθμιση της εικόνας των εν κινήσει στελεχών και αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε την πιστοποίηση είναι απλή. Μεταβείτε στο site μας, www.regate.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα. Εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα σας αποσταλεί το πιστοποιητικό σας.

Η πιστοποίηση είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες μας και όλα τα στελέχη που έχουν εκπαιδευτεί από την εταιρεία μας, από το 2004 και έπειτα.