Η REGATE, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Mobile World Congress 2015 (Βαρκελώνη, 2-5 Μαρτίου), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Η συμμετοχή αυτή στον συγκεκριμένο θεσμό υποστηρίζει την διευρυμένη στρατηγική της εταιρείας για επέκταση του βασικού προϊόντος στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αλλά και τη δέσμευση προς το πελατολόγιό μας, για παροχή σύγχρονων λύσεων.

 

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, η REGATE θα παρουσιάσει τη νέα γενιά εφαρμογών «Regate Effective», βασισμένη σε σύγχρονες HTML5 τεχνολογίες και interface σε Android και iPADs. Μετά από τρία χρόνια σχεδίασης και υλοποίησης, το «Regate Effective» είναι πλέον έτοιμο για τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος, όπως αυτές σχεδιάζονται και παρουσιάζονται κάθε χρόνο στο Mobile World Congress.

Με τη συμμετοχή σε αυτόν το θεσμό, τα στελέχη της REGATE ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο του “mobility” ενώ ταυτόχρονα αναζητούν νέες συνεργασίες για την παροχή εξελιγμένων λύσεων οι οποίες βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη των πελατών μας.