Η Regate Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός στο Συνέδριο Enterprise Mobility 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαΐου στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον επικεφαλής της REGATE Γεώργιο Μαρκατάτο με τίτλο "Enterprise Mobility in the Sales Department", όπου θα παρουσιαστεί η εξέλιξη του Enterprise Mobility από τα πρώτα χρόνια αλλά και οι νέες τάσεις της αγοράς από το πρίσμα του τμήματος Πωλήσεων, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο πρόσφατο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.


Το συνέδριο Enterprise Mobility έχει ως απώτερο σκοπό να αναδείξει και να αναλύσει τη σημασία της απαραίτητης διαμόρφωσης μιας οργανωμένης στρατηγικής mobility, ενώ παράλληλα να προσφέρει σωστή καθοδήγηση σε σχέση με τις πιθανές προκλήσεις που μια επιχείρηση μπορεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον.


Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.