Το Νοέμβριο του 2008, η Regate A.E. ανέλαβε την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικών συναλλαγών και δυναμικής πληροφόρησης για την εταιρεία IQ SOLUTIONS O.E. Η λύση περιλαμβάνει την υλοποίηση ενός web Interface, με χρήση .NET πλατφόρμας και τεχνολογίας flash, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος BizeGate, ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των πελατών και εν γένει, όλων των χρηστών που επιθυμούν να συναλλάσσονται με την εταιρεία με σύγχρονο, ηλεκτρονικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, στις ειδικές απαιτήσεις του έργου περιλαμβάνεται η υλοποίηση on-line συστήματος τεχνικής υποστήριξης (Issue Manager) που είναι προσβάσιμο από κάθε πελάτη της εταιρείας μέσω Internet και παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης τεχνικών προβλημάτων και αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου - σε πραγματικό χρόνο - της εξέλιξης (status) των παραγγελιών, παραδόσεων και άλλων θεμάτων επικοινωνίας.
Η προαναφερόμενη λύση είναι προσβάσιμη on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το Expert ERP της Entersoft, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.