Η REGATE, σε συνεργασία με τις εταιρείες WIND και RIM, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της ολοκληρωμένης λύσης VesselPositioning & Performance.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009 και ώρα 16.30, στις εγκαταστάσεις της WIND, στη Λ. Κηφισίας 66, στο Μαρούσι και απευθύνεται σε στελέχη από τον κλάδο της Ναυτιλίας.

Ειδικότερα, η προαναφερόμενη εφαρμογή λειτουργεί σε περιβάλλον BlackBerryκαι παρέχει δυναμικά και με πλήρη ασφάλεια όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση στόλων από εν κινήσει στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

·         Άμεση, on-lineπληροφόρηση στα εν κινήσει στελέχη κάθε εταιρείας

·         Μείωση κόστους τηλεπικοινωνιακών εξόδων (π.χ. GPRS, υπεραστικές κλήσεις, κ.τ.λ.)

·         Ασφαλή πρόσβαση σε συστήματα που παραδοσιακά είναι προσβάσιμα μόνο εντός της εταιρείας

·         Αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, με άμεσο και αυταπόδεικτο Return-on-Investment

Ενδεικτικά, μέσω της φορητής του συσκευής BlackBerry, κάθε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται πληροφορίες όπως:

·         Στόλος: Vessel Position, Port Names, Status ETC, ETB, ETD

·         Agents: Details, Phone book, Email Addresses

·         Performance Indicators: Speed, Consumption, etc.

Η Regate είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη mobileεφαρμογών σε πλατφόρμα BlackBerryκαι στοχεύει στο να αποτελέσει τον απόλυτο συνεργάτη και τον εξειδικευμένο σύμβουλο κάθε ναυτιλιακής εταιρείας που έχει αναγνωρίσει τα οφέλη της on-lineπληροφόρησης και επιθυμεί να διευρύνει τα όρια της μηχανογραφικής της υποδομής, καλύπτοντας τις ανάγκες των απομακρυσμένων (remote) και εν κινήσει (mobile) στελεχών της.