Η Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι κάτοχος των σημάτων της FIX Hellas, της ιστορικότερης ελληνικής μπίρας, και της FIX Dark, της πρωτοποριακής εναλλακτικής ως προς τη μαύρη μπίρα στην ελληνική αγορά. Με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και το επενδυτικό της πλάνο σε πλήρη εξέλιξη, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αποτελεί μια αμιγώς ελληνική και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση, καταλαμβάνοντας ήδη σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά μπίρας.

Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate πλέον προσφέρεται στους πωλητές της εταιρείας πλούσια λειτουργικότητα φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising, με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα. Το σύστημα υποστηρίζει αποτελεσματικά τη διαδικασία επιθεώρησης των ομάδων πωλήσεων της εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο, μέσω ενός ειδικού interface που διατίθεται στους supervisors και επικεφαλής πωλήσεων. Ο εξοπλισμός που επελέγη αφορά στα Motorola ES400, που αποτελούν την ιδανικότερη λύση για εργασίες στο πεδίο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα εγκαταστάθηκε και παραμετροποιήθηκε, ώστε να καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες της εταιρείας, σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δυο εβδομάδων.