Η REGATE A.E. πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά ανακοινώνοντας την νέα έκδοση του ολοκληρωμένου συστήματος ιατρικών επισκεπτών, BizeGate Reps. Πρόκειται για την πλέον προηγμένη φορητή λύση διαχείρισης ιατρικών επισκέψεων που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του φαρμακευτικού κλάδου.

Το BizeGate Reps αναβαθμίστηκε τεχνικά και λειτουργικά ώστε να μπορεί να καλύψει με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες των ιατρικών επισκεπτών κάθε φαρμακευτικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου εργασιών όπως καταγραφές επισκέψεων, παρακολούθηση συνταγογράφησης ιατρού, ερωτηματολόγια, διαχείριση διαγωνισμών δημοσίου, καταγραφές περιστατικών, διαχείριση συνεδρίων, telesales, δυνατότητες CRM, καθώς και πολλές άλλες, μέσα από ένα εύχρηστο "φορητό" περιβάλλον.

Το επαναστατικό πλεονέκτημα του BizeGate Reps είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της συνταγογράφησης ενός ιατρού από πολλαπλές "οπτικές γωνίες", μία για κάθε ίδρυμα στο οποίο απασχολείται (π.χ. δημόσιο νοσοκομείο, ιδιωτική κλινική, ιδιωτικό ιατρείο κ.τ.λ.).

Με αυτή τη μέθοδο ουσιαστικά εκμηδενίζονται οι διπλές εγγραφές και ταυτόχρονα, καθίσταται εφικτή η άντληση αναλυτικής πληροφόρησης με τη μορφή στατιστικών αναφορών. Αυτές οι αναφορές έχουν εξαιρετική σημασία τόσο για το τμήμα πωλήσεων, όσο και για τη διοίκηση συνολικότερα κάθε φαρμακευτικής εταιρείας, και αποτελούν μία μοναδική δυνατότητα του BizeGate Reps για την ελληνική αγορά.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος BizeGate έχουν ήδη αναγνωρίσει επιχειρήσεις όπως η Φαρμακοβιομηχανία DEMO Α.Β.Ε.Ε. η Johnson & Johnson Hellas A.E., η FARMECO A.E., η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. και άλλες. Η δυναμική του BizeGate Reps διαγράφεται εξαιρετική, και μεταξύ των υλοποιήσεων που ολοκληρώθηκαν εντός του 3ου τριμήνου του τρέχοντος έτους, συγκαταλέγονται τα έργα των φαρμακευτικών εταιρειών ΦΑΡΜΑΖΑΚ Α.Ε. και ΚΟΠΕΡ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 217-700 5040, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..