Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate Sales Force Automation στη βιομηχανία χρωμάτων VECHRO A.E. Η VECHRO δραστηριοποιείται 60 χρόνια στην ελληνική αγορά οικοδομικών χρωμάτων κατέχοντας εξέχουσα θέση. Σήμερα, η VECHRO είναι η 1η σε πωλήσεις πιστοποιημένων Οικολογικών Χρωμάτων στην Ελληνική αγορά, καθώς και μια από τις πέντε πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη με τα περισσότερα πιστοποιημένα προϊόντα με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα, ενώ το όνομά της είναι συνώνυμο με του συνδυασμού «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Το BizeGate θα διασυνδεθεί αμφίδρομα με το ERP του πελάτη, ενώ η client εφαρμογή θα εγκατασταθεί σε βιομηχανικού τύπου PDAs με λειτουργικό Windows Mobile, όπως το Motorola ES400 και Motorola MC65 που παρέχουν δυνατότητες 3G/GPRS. Οι εν λόγω συσκευές θα είναι το εργαλείο λειτουργίας του κάθε πωλητή, μέσα από το οποίο θα έχει δυνατότητες όπως εντατική φορητή παραγγελιοληψία, υποστήριξη barcodes, υποστήριξη καταγραφής στίγματος μέσω GPS, διαχείριση πελατών, οικονομικές καρτέλες πελατών - ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, εισπράξεις και ταμείο πωλητή, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων.

Τα οφέλη που θα έχει η εταιρία με την υιοθέτηση του BizeGate είναι σημαντικά. Η παραγωγικότητα των πωλητών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο επειδή θα μπορούν πλέον να έχουν στα χέρια τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πελατολόγιό τους, χωρίς να απασχολούν επιπλέον πόρους της εταιρείας (π.χ. γραμματεία πωλήσεων, λογιστήριο κ.τ.λ.), όσο και επειδή θα μπορούν να είναι σε on-line επικοινωνία με τη βάση δεδομένων του ERP τους, μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας εξ αποστάσεως συγχρονισμού που θα κρατάει λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.