Με μεγάλη επιτυχία έχει ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate, σε συσκευές Android. Μέσα στο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10 νέες εγκαταστάσεις της Android έκδοσης, σε υπάρχον και νέο πελατολόγιο, σε συσκευές Tablet αλλά και κινητά τηλέφωνα, με Android 2.1 και άνω.

 

Η Regate πλέον έρχεται να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς για Android εφαρμογές στον τομέα της αυτοματοποίησης πωλήσεων (sales force automation). Η έκδοση για Android ουσιαστικά καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργίες του BizeGate οι οποίες είναι παραδοσιακά διαθέσιμες μόνο σε laptop/netbook και PDA με Windows Mobile.

 

 Η Android έκδοση είναι διαθέσιμη είτε μέσω συνδρομής μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center (βλέπε BizeGate On Demand - www.mobilesales.gr) αλλά και σε εγκαταστάσεις on premise (βλέπε BizeGate Business και Enterprise Edition).

 

Με την εξέλιξη αυτή το BizeGate αποτελεί σήμερα το πρώτο και το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων (salesforce automation system), με δυνατότητα χρησιμοποίησης συσκευών Android, Windows XP/7 καθώς και Windows Mobile ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικών τύπων συσκευές, για την κάλυψη των αναγκών της ίδιας ομάδας πωλήσεων μειώνοντας δραστικά το κόστος αγοράς εξοπλισμού ή ακόμα και επιδοτώντας το μέσα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεστε.