Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των νέων εκδόσεων των εφαρμογών BizeGate SFA (σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας & merchandising) και BizeGate Medical Reps (σύστημα διαχείρισης ιατρικών επισκέψεων) για φορητές συσκευές με λειτουργικό Android.

 

Πιο συγκεκριμένα, ως πρωτοπόρος εταιρεία πληροφορικής στον κλάδο των φορητών επιχειρηματικών εφαρμογών, η REGATE A.E. επένδυσε σημαντικούς πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη για την υποστήριξη του νέου δημοφιλούς λειτουργικού Android. Η υλοποίηση έχει πραγματοποιηθεί σε Java με Android SDK, με αποτέλεσμα οι νέες εκδόσεις του BizeGate να είναι «καθαρόαιμες» εφαρμογές (native applications) που κάνουν χρήση όλων των απαραίτητων λειτουργιών και δυνατοτήτων των συγκεκριμένων φορητών συσκευών.

 

Με αυτήν την εξέλιξη, η REGATE είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης εν κινήσει στελεχών σε απίστευτα οικονομικές συσκευές τύπου smartphones ή tablets, τις οποίες μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν με επιδότηση, μέσα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με συμβόλαια φωνής ή/και δεδομένων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..