H REGATE συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Microsoft Incubation Center με τίτλο «Το Επόμενο Βήμα στο Επιχειρηματικό Λογισμικό - 100% On the Cloud». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τεκμηριωθεί ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων πληροφορικής που προσφέρονται βάσει του σύγχρονου μοντέλου διάθεσης λογισμικού «Software as a Service» (λογισμικό ως Υπηρεσία). Στην εκδήλωση αυτή, η Regate - μέσω της ομιλίας του Εμπορικού της Διευθυντή, κ. Μάριου Σίνα - είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την αναγκαιότητα των λύσεων αυτοματοποίησης πωλήσεων για κάθε επιχείρηση, καθώς και τα οφέλη που προσφέρει, σε αυτό το πλαίσιο, το ολοκληρωμένου σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising BizeGate On Demand, το οποίο διατίθεται μέσα από το Microsoft Incubation Center με σταθερό μηνιαίο κόστος ανά χρήστη.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το case study της υλοποίησης του BizeGate On Demand στην εταιρεία SCA Hygiene Products A.E.B.E., μέσω της παρουσίασης που έκανε ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, κ. Λεόνικος Μαυρογένης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε cocktail, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν demo της εφαρμογής και να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο το BizeGate On Demand μπορεί να ωφελήσει τη δική τους επιχείρηση.