Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία εμπορίας SCA HYGIENE PRODUCTS A.E.Β.Ε. Η SCA είναι σουηδικής προέλευσης εταιρία καταναλωτικών αγαθών και χάρτου με παγκόσμια εμβέλεια. Δραστηριοποιείτε σε περισσότερες από 90 χώρες, ακολουθώντας αρχές βιώσιμης ανάπτυξης, απασχολεί 52.000 υπαλλήλους και επιτυγχάνει κύκλο εργασιών παγκοσμίως της τάξεως των 11 δις ευρώ περίπου. Στην Ελλάδα, η SCA είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας σημειώσει ανάπτυξη πωλήσεων & κερδοφορίας +45% την τελευταία 5ετία, ως αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού & πλάνου υποστήριξης των προϊόντων της, του συνεχούς εκσυγχρονισμού και της διαρκούς βελτίωσης της οργάνωσής της. Πέραν από τις δραστηριότητες της εταιρίας σε λύσεις συσκευασίας και δασικής ξυλείας - όπου κατέχει ηγετικές θέσεις, στο κομμάτι των καταναλωτικών αγαθών, η SCA είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χαρτικών στην Ευρώπη (1/3 της αγοράς) και ηγέτης στην Ελλάδα με τα χαρτικά Zewa, τα προϊόντα φροντίδας ακράτειας ΤΕΝΑ, τις βρεφικές πάνες Libero και τις σερβιέτες Libresse.

Στο πλαίσιο, της δημιουργίας προϋποθέσεων για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας, η SCA επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand - με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft Incubation Center - προκειμένου να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της.

Ειδικότερα, με την Premium έκδοση του BizeGate On Demand, η SCA καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, φορητή παραγγελιοληψία, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, με το BizeGate On Demand Premium Edition, η SCA καλύπτει τις ανάγκες των επιθεωρητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως on-line διαχείριση και επιθεώρηση ομάδων πωλητών, καθώς και επιθεώρηση αποθηκών. Τέλος, κάθε χρήστης του συστήματος έχει πρόσβαση σε μια πλούσια λίστα στατιστικών και άλλων αναφορών πωλήσεων, βάσει διαφόρων κριτηρίων και παραμέτρων.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Intermec CN50 με full configuration (barcode scanner, GPRS, GPS, Bluetooth, wifi, κ.τ.λ.).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το BizeGate On Demand διασυνδέθηκε on-line με απόλυτη επιτυχία με το SAP ERP, μέσω του υποσυστήματος BizeGate SaaS.