Η Regate A.E. έθεσε σε εφαρμογή το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην πολυεθνική εταιρεία PURATOS A.E.Β.Ε. Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών Α' υλών ζαχαροπλαστικής, με ενδεικτικό ετήσιο τζίρο μεγαλύτερο από 20 εκ. ευρώ στην ελληνική αγορά.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας προϋποθέσεων, για αποτελεσματικότερο τρόπο λειτουργίας και έχοντας εμπειρία, από παλαιότερη συνδρομητική λύση φορητής παραγγελιοληψίας η PURATOS A.E.B.E. επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση BizeGate On Demand Base II - με σταθερή μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη, μέσα από το Microsoft S+S Incubation Center - προκειμένου να αυτοματοποιήσει τις εργασίες των πωλητών της και να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού της. To BizeGate On Demand Base II διασυνδέθηκε πλήρως με το ERP BaaN της εταιρείας, μετά από τη στενή συνεργασία με το τμήμα μηχανογράφησης της PURATOS στο Βέλγιο και κάλυψε επιτυχώς όλες τις ανάγκες της εταιρείας αποδεικνύοντας, ότι η Regate στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους ικανούς να εργάζονται αποδοτικά, ακόμα και όταν οι αποστάσεις ξεπερνούν τα 3.000 χιλιόμετρα!
Η λύση BizeGate On Demand αποτελεί το μόνο εγκατεστημένο σύστημα sales force automation παγκοσμίως για την PURATOS A.E.B.E. και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι η λύση BizeGate On Demand είναι πολύ λειτουργική, γρήγορη και οικονομική, χωρίς έμμεσα ή κρυφά κόστη.
Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II με Bluetooth και GPS.