Η Regate A.E. ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία εμπορίας ζαχαρωδών RELKON HELLAS Α.Ε. Η Relkon αντιπροσωπεύει και εισάγει αποκλειστικά, προϊόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολατάκια, καραμέλες, ζελεδάκια, παιχνίδια, γλειφιτζούρια, κ.τ.λ.) από Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο & Ιταλία.

Το BizeGate παρέχει στους πωλητές της εταιρείας δυνατότητες φορητής παραγγελιοληψίας με τη χρήση τιμοκαταλόγων και σύνθετης εμπορικής πολιτικής, πρόσβαση στις καρτέλες πελατών και στα ευρετήρια παραγγελιών και επισκέψεων, καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού, ταμείο και εξοδολόγιο του πωλητή και πρόσβαση σε ένα σύνολο στατιστικών και άλλων αναφορών πωλήσεων που καλύπτουν πλήρως τις πληροφοριακές ανάγκες του κάθε πωλητή. Επιπλέον, μέσω του νέου module GPS, η RELKON γνωρίζει τα δρομολόγια των πωλητών της με τα σημεία που επισκέφθηκαν, καθώς και τις εργασίες και την ώρα που παρέμειναν στον κάθε πελάτη, τα οποία μπορεί και απεικονίζει σε γεωδυναμικό χάρτη.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Symbol Motorola MC35 με Camera, Bluetooth και GPS.

Τέλος, το BizeGate είναι προσβάσιμο off-line και on-line και επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα (Eurofasma) της εταιρείας, για την ανταλλαγή των πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις δυνατότητες που προσφέρει, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 217-700 5040, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..