Η Regate A.E. εγκατέστησε το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην εταιρεία ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τυροκομικών προϊόντων εδώ και 35 χρόνια διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα τυροκομικών προϊόντων καθώς και πανελλαδικό δίκτυο διανομής. Τα προϊόντα ΤΥΡΑΣ, ΔΩΔΩΝΗ, Alpiland και Milner είναι μόνο μερικά από αυτά που διανέμει η ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε.

Η ΒΙΟΤΥΡ Α.Ε.Β.Ε., αναζητώντας  μια νέα σύγχρονη λύση φορητής παραγγελιοληψίας που να διασυνδέεται με το ERP της εταιρείας και να είναι εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της, επέλεξε την έκδοση BizeGate On Demand Base II. Έτσι, οι πωλητές της εταιρείας αποκτούν πλέον αυξημένη παραγωγικότητα και σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους, μέσα από ένα φορητό περιβάλλον εργασίας που τους παρέχει on-line ενημέρωση και δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση πελατολογίου, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών (ευρετήρια παραγγελιών, καρτέλες χρεω-πιστώσεων), υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, υποστήριξη Barcodes, κ.ά.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Netbooks.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170, καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..