Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία YPSILON FINE FOODS ΕΠΕ. Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο του εμπορίου ειδών Delicatessen στην ελληνική αγορά.

Η λύση BizeGate καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας παρέχοντάς τους δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής, για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, καρτέλες πελατών και ολοκληρωμένη συναλλακτική εικόνα πελάτη, διαχείριση δρομολογίων, υποστήριξη GPS και τέλος καταγραφές merchandising και ανταγωνισμού.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι το BizeGate προσαρμόστηκε, ώστε να καλύψει ειδικές απαιτήσεις της εταιρείας συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής των ημερομηνιών λήξης ανά είδος που εμφανίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο κατάστημα ενός πελάτη μαζί με τις ανάλογες ποσότητες, αλλά και της αυτόματης δημιουργίας προτεινόμενης βέλτιστης παραγγελίας λαμβάνοντας υπόψη το σημερινό στοκ καθώς και την καταγραφή στοκ και την ποσότητα παραγγελίας των τελευταίων επισκέψεων του πωλητή στον πελάτη.

Επισημαίνεται, ότι το BizeGate επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το εμπορολογιστικό σύστημα της εταιρείας (Κεφάλαιο, Altec), για την ανταλλαγή των πληροφοριών.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε, για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Intermec CN50.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-25.83.170 καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..