Η Regate A.E. ανέλαβε επιτυχώς την εγκατάσταση και προσαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης RegateEffective στην Εύρηκα Ελλάς. Στα 50 και πλέον χρόνια πορείας της, η Εύρηκα έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με προϊόντα της καθημερινότητας μας.

Με δραστηριοποίηση σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία και Ουκρανία και διαχρονικό στόχο το πιστεύω του ιδρυτή του Ομίλου Εύρηκα, Ξάνθου Ν. Σαρρή για κατασκευή και εμπορία πρώτης τάξεως καθαριστικών προϊόντων οικιακής χρήσης και διεξαγωγή των εργασιών της με ειλικρίνεια, τιμιότητα και ευθύτητα, συνεχίζει δυναμικά με σεβασμό στον άνθρωπο/καταναλωτή.

Με την εγκατάσταση του συστήματος RegateEffective, οι ομάδες πωλήσεων της εταιρείας, απέκτησαν νέα δυναμικά εργαλεία που εξασφαλίζουν καθημερινά την αυξημένη παραγωγικότητα τους, μέσα από ταμπλέτες 7 και 10 ιντσών. Ειδικότερα, το RegateEffective τους παρέχει δυνατότητες όπως διαχείριση πελατών, διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων, καρτέλες πελατών, ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, εισπράξεις και ταμείο πωλητή, καθώς και δυνατότητα φορητής παραγγελιοληψίας καθώς και ενσωματωμένους αυτοματισμούς που τους επιτρέπουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να αποτυπώσουν με ανάλυση τις τάσεις της αγοράς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215.55.17.050 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.