Η Διεθνής Έκθεση Sial Paris, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται παγκοσμίως για το 2018, άνοιξε τις πύλες της την 21η Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte και υποδέχεται περισσότερους από 7.000 εκθέτες και πάνω από 160.000 εμπορικούς επισκέπτες.
 
Η ελληνική παρουσία μάλιστα, δεν είναι ενισχυμένη μόνο από άποψη αριθμών, αλλά και ποιοτικά, αφού από ότι φαίνεται τα ελληνικά προϊόντα κερδίζουν και το στοίχημα του μάρκετινγκ, όπως υποστήριξε άλλωστε και η Ελληνίδα πρέσβης στο Παρίσι, Αγλαΐα Μπαλτά.   Σημειώνεται πως η Διεθνής Έκθεση Sial Paris είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται παγκοσμίως για το 2018. Άνοιξε τις πύλες τις την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte και υποδέχεται περισσότερους από 7.000 εκθέτες και πάνω από 160.000 εμπορικούς επισκέπτες.
 
Συγκεκριμένα, με σκοπό τη βέλτιστη προβολή της ελληνικής παρουσίας στην έκθεση, έχει οργανωθεί μια σειρά προωθητικών ενεργειών. Αναλυτικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται tasting & live cooking sessions από τον διεθνώς διακεκριμένο executive chef κ. Κωνσταντίνο Βασάλο. Έτσι, οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις εκτελεσμένες σε gourmet εκδοχές. Για τον σκοπό αυτό έχει εκδοθεί και μενού το οποίο θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Επιπλέον, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να το βρει και στον ιστότοπο της Promo Solution στο ειδικά διαμορφωμένο microsite με αποκλειστικές πληροφορίες για την έκθεση.
 
Δείτε τη λίστα των ελλήνων εκθετών για φέτος: www.agronews.gr/files/aSial_2018_leaflet_pdf.pdf
 
Πηγή: www.agronews.gr